Dah lama giler tak hapdate blog. Lately macam takde selera sangat nak berblog berpesbuk ni. Rasa macam jemu je ngan dunia tanpa sempadan ni. Kena sampuk ngan hantu internet ke apa aku ni. Ngehngehngeh
Tapi wechat ngan wassap masih berjalan seperti biasa hikhik. Wechat ngan group adik beradik, gitulah kalau 9 beradik khen. Tu pun ada 2 ketul lagi tak masuk group. Wechat pun ngan geng geng tempat kerja. Memalam duk wechat lastly terbengkalai segala kerja, haha matiklah.
Aku rasa sebab aku banyak fikir kot, fikir itu, fikir ini. Apa yang aku fikir aku pun tak tahu, haha.
But its okey, semua blogger tahu yang berblog ni jugak kena ada mood.
takde mood xleh nak berblog. Mampu baca entry orang je, kekadang tengok tajuk entry pun jadiklah.
Mee kari ni dah lama aku peram kat lam draft. Tapi tak terusik. Kalau peram ikan pekasam kompem dah boleh goreng lepas tu makan nasik panas panas, dapnyaaa.
Terliur lah pulok tengok. Dapnyaaaa, slurpssss!
Fisbol dia memang fresh fresh lagi, rasa lagi manis manis ikan.boleh imagine tak?
cer pejamkan mata, imagine macam mana rasa manisnya isi isi ikan segar, sedapkan? memang sedap!!
fisbol tu memang dia buat sendiri, dats why rasa dia tu kekal fresh.
Kiranya dia upah makcik-makcik untuk relaikan isi ikan, lepas tu gentel-gentel jadik bentuk bulat.
Ada cara yang tersendiri, lepas tu keluar kok celah ibu jari. Aku nak cerita pun tak reti step dia. Tapi aku pernah nampaklah dorang buat.
Tengkiyu demok sebab bagi green light makan kat sini. Biasanya tak bagi sebab dia kata tu kedai cina. Memang owner dia cina tapi pekerja dia melayu. Tapi haritu dia tak makan pun. minum je.
Licin aku makan hari tu. Memang puas hati!
okbai!
wooowoo..sedap tu...fish ball die fresh..tu lah kelebihan kedai ne...
ReplyDeletegigih nye cik ji perabih...hikhikhiki
hehe.. kalau ayah ecah pun mesti was was nak pi kedai cina. hehe.. nampak sedapp sngat
ReplyDelete