Wednesday, August 17, 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"



Nama panggilan Blogger        ~ cikji
Tarikh mula berblog               ~ 10/4/2011
Rakan blogger terkini             ~ 209 orang
Target tambah rakan blogger ~ 30 orang (lagi ramai lagi bagus!)




klik banner untuk join!
credit untuk belog cik rosS lagi :)





23 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen..:)

    ReplyDelete
  2. datang singgah dan follow blog awak dari segmen yang sama.=)

    http://adi27mac1990.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Haiii! Datang seranggg. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  4. chakk chakk..
    hye.. salam perkenalan..
    Shera singgah sini au..
    Shera pun ade join segmen ni..
    Meh lar tengok..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  5. salam kenalan dari nyzham
    dah follow blog awk dah
    kalo sudi folow-follow lah blog saya plak ek??


    segmen jom kenal dan tambah rakan

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama!

    whoaa nice blog! :) suke~

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    FOLLOW KAMU^^

    ReplyDelete
  7. tengsss for coming!

    cikji dah pun singgah kamu semua kembali.

    ReplyDelete
  8. salam kenal....dr segmen yg same.. hehe... follow back ye .. ^^

    http://nurain-kisahhidupku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen sama!

    nice blog! :) cuke~

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    FOLLOW AWAK^^

    ReplyDelete
  10. SoL singgah sini :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  11. hyee..follow cnie..
    dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  12. hola there..
    leaving footprints here..;)

    ReplyDelete
  13. hye ! singgah sini . dari segmen yg same :)

    ReplyDelete
  14. salam..singgah cni dr segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  15. cik bella dtg terjah sini,salam kenalan cik ji;)

    http://syieda90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama :)

    Jum kenal-kenal :D

    ReplyDelete
  17. ApiH singgah jalan2 n follow..

    nice blog ;)

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen sama..

    wooo nice blog! :)

    salam kenalan..

    http://mrbaiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. tengsss.

    cikji telah pun terjah kamu kembali.

    hrp kamu bg link segmen tuh utk memudahkan cikji menerjah kamu dgn laju sekali :)

    ReplyDelete
  20. salam suai kenal :)
    singgah dr segmen :)

    jom singgah :) Jom tambah kenalan :)

    ReplyDelete
  21. salam...follow sini :)
    slmt kenal...

    follow leen jgk k :p

    http://rongak57.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. hi2..serang sini..=)..done follow awkla=)...hihi^___^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...