Monday, October 31, 2011

PINK PANTHERS or BLACK PANTHERS ???




Lokasi: traffic light
Waktu: Malam dikala bulan mengambang

Cikji tak paham apa motif dia letak pink panther kat bawah tuh,langsunggg tak paham.
Agaknya dia nak mengubah pink panther jadi black panther gamaknya,hurmmm

Banyak udang
Banyak garam
Banyak orang
Banyak ragam

Eh,terpantun la pulekkk

19 comments:

  1. hehehhe
    ape motipnye tu ehhh

    hehehhee

    ReplyDelete
  2. ha ah la cikji apa motif diaorg gantung ank ptg kt bawah keta ye?selalu jumpa gak...mcm ilmu pape pulak dah...

    ReplyDelete
  3. @aimie amalina:
    ntahlaa pelik kann?? hurmm

    ReplyDelete
  4. @cik aisha:
    penah jupe ek?dorng gantung pink panthers jgk ke? macam2 kan

    ReplyDelete
  5. @CWL: cikji pun tatau,pelik kann

    ReplyDelete
  6. aikk...cian ar pink penter tuh...hihi

    ReplyDelete
  7. @ungu violet: tu lah,xpsl2 pasni jd black panther kan

    ReplyDelete
  8. nk reverse keta senang kot..
    ada yg boleh tengok2 kan
    HAHAHA! XD

    ReplyDelete
  9. @lyndaz: jwpn yg sangat kreatip enovatip, i likeee!

    ReplyDelete
  10. haha,,nasib la patung pink panther..
    kolo letak patung baby tak ke naye =d
    mcm2..

    ReplyDelete
  11. @cantekk:
    lau patung baby msti ngeri org tgk,serammmm


    @cik wanie lovela:
    pikir2 jgn tak pikir,nt msuk exm senang sikit nk jwb,hihi

    ReplyDelete
  12. haha..entah2 anak dia letak kat situ,tak pun org nak kenakan dia.

    ReplyDelete
  13. @fadh leyanie:

    logik jugak kan,hurmmm

    ReplyDelete
  14. pernah jugak jumpa ada letak spongebob. napa entah. maybe owner dia kereta dia bertambah cute kot hehehehe

    ReplyDelete
  15. @sarah mohamad:
    cute kuasa dua jadinya ekekeke

    ReplyDelete
  16. seram pulak tgk, haha

    ReplyDelete
  17. @lily: haha tu lah psl,boneka bergerak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...