waaa rindu tahap dewa kt blog sesawang nih
hari ni xnak cakap banyak,juast nak memperkenalkan kuih kelantan
1st time cikji buat,alhamdulillah menjadi :)
mempersembahkannnnnnnn
cikmek molek |
ni yang baru siap dibentuk,belum digoreng lagi.
cikji buat siap2,goreng separuh and letak lam peti ais separuh
bila goreng keesokan paginya,air gula keluar sedikit,
kelazatan sedikit berkurangan berbanding dengan petang sebelumnya.
the moral of the story,bila siap2 bentuk,terus goreng.jangan simpan-simpan.
happy tuesday everyoneeee!
eeeeeeeeeeeeeeeeeee... kita suka kuih nie... makan reti... buat tak reti...@malas.. heeeeeeee... nak cikit?
ReplyDelete@bidadari syurga: tryla buat dear,senang jer.amikla smua.hihi
ReplyDeletelama betul akak tak buat cik mek ni..biasa akak tunggu mak akak bawak ubi setelo dari kelantan..hehe
ReplyDeletelau guno ubi stelo besar2 lagi sedap kak.
ReplyDelete