Friday, August 3, 2012

kelass ko khairul fahmi che mat


Assalamualaikum

Salam 14 ramadhan semua.Tiktok tiktok dah nak sampai pertengahan ramadhan. Indah sungguh jumaat hari ni walau aku tak berapa nak cukup tidur sikit.My hero tak bape sehat,bila malam je kemain panas badanya.Aku yang duduk sebelah pun terasa bahangnya.Lau petang nanti still tak kebah, memang kena angkut pergi klinik dah, kena sejarum Insyaallah baik demamnya.

Semalam pergi keje ma mertua yang hantarkan. Sedikit malu tapi nak buat macam mana keadaan yang memaksa. Membuatkan hati aku terdetik untuk beranikan diri nak belajar drive, rugi weh lesen terpampang. dalam wallet tapi takut nak drive.Oket takpe, yang ni kita story len kali.





Haritu pergi keje ditemani dengar lagu raya kat radio, fine fine mood raya semakin terserlah. Pastu tetiba aku tengok gambo si apex ni kat belakang bus. "Eh,tuh bukan apex ke?" Aku kan rabun sikit so mana la tahu kot kot mata ni tersalah tafsir ke. Laki aku pun cakap "erm erm"

Kelass ko apex,dah jadi duta Brylcreem sekarang. Eh, Beckham dulu pun penah jadi duta minyak rambut nih jugak, lebih kurang setaraf dah. Rejeki dia. Tapi aku suka sangat tengok iklan 100plus, tangan kemain action ala ala duk tangkap bola tapi rupanya duk ngelap cermin umah haha.

tapi tang iklan SimplySiti pun best jugak 

"yang paling penting,dia mesti WANGI"


so,sape yang rasa busuk tuh,cepat cepatla pergi mandikan diri anda :)

Saya sentiasa WANGI sebab saya pakai INI

Alamak, enjoy la plak video klip  Yang Ohsemmm nih







10 comments:

  1. memang kelas..dya pun suka tgk iklan 100plus tu..haha

    ReplyDelete
  2. semakin glamer apex nie...... bertuah badan.....

    ReplyDelete
  3. @remy: rejeki dia kan

    @hasrina: mmg betul2 hebakk

    ReplyDelete
  4. @kechixx: class melass gituwww

    ReplyDelete
  5. iklan simply siti tu cam gediks je...muahehe suka ati je...oke la tu kan.
    ari 2 beli 100plus tpampang pic dia...mmg rejeki masyuk...

    ReplyDelete
  6. iklan simply siti tu cam gediks je...muahehe suka ati je...oke la tu kan.
    ari 2 beli 100plus tpampang pic dia...mmg rejeki masyuk...

    ReplyDelete
  7. haihh, kak is meme anti kFCM
    tak minat sesangat.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...