Friday, February 28, 2014

TQ nuffnang!


Sponser post yang hari dah pun selamat di creditkan lam acc aku.
Kalau kira dah boleh cash out tapi sayang ler pulok.
hajat dihati nak biar bertambah tambah biar cukup 1k.

hahaha giler berangan!

Tapi sebenarnya angan-angan tu sangat penting kalau bagi aku la.
Bermula dari berangan lah kita boleh dapat apa yang kita nak.
Sebab dari situ sebenarnya kita berusaha berusaha jugak tanpa rasa jemu.

Aku sebenarnya nak join contest Nivea yang Nuffnang email tu 
tapi semalam lupo lah pulok nok beli Nivea tu T_T







Okbai!

5 comments:

  1. Hihihi kita punya pun dah credit dah. Taknak cashout jugak. Sayang. :D

    ReplyDelete
  2. ruginya tak join..napeler email dr nuffnang masuk spam.huhu
    kan dah rugi x dapek duit

    ReplyDelete
  3. waww..bila la nuff saya nak banyak gitu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...