Tuesday, November 25, 2014

entry makan tertunggak

Malas nak buat kerja yang bertingkek-tingkek. Rindu blog saya, kihkih.So apelagi marilah update berblog. Macam biasa, cerita banyak tapi masa takde. Mood menulis pun takde. But issokay, kita kasi peram sama pics lepas tu kita publish lah yer.





Ni pics few weeks ago. Makan kat PK Corner, sesape yang duk kat Kelate mesti tahu. Alaaa yang depan CIMB lam bandar, kat cabang 4 tuh. Aku masa bercintan cintun suka gak makan sini. Demok aku kata sedap tomyam kat situh. Bagi aku biasa je. Boleh lah daripada takde, kihkih.



Akak aku and the geng tibai ciken cop. Aku trylah sikit, sedap tapi aku ala western ni kureng sikit. Kat situh aku tengok ramai gak yang makan ciken cop ni. 




Yang ni habuan masa ujan banjir. Hoih sedap. Ni 1st time makan kat sini. Asalnya nak gi makan kat Jalan Pekeliling tu tapi katup lah pulok. Aku merayap ke sini. Nasib bukak.




Togeh banyak, aku suka. Tapi udang dia biasa je. Tak sebeso udang Jln Pekeliling. Tapi sodap. Boleh repeat makan lagi. Ngeh ngeh ngeh.



Sedikit lesu muka aku sebabnya haritu ada event ihtifal bebudak. Sedikit semput huhu.
Yang ni pulok kat NM Sapuroh. Ni pun port zaman bercintan cintun jugok. Dulu kini dan selamanya memang aku hadap tomyam je kat situh. Tapi haritu kaler tomyam dia berbeza tapi rasa sama je. Sekarang ni penuh je kastemer dia sebabnya eskrim nyiur punya pasal.



Laki aku order yang ni. Aku try sikit. Bagi aku biasa je, tak sodap. Huhu. Kemain dorang selit bunga idup sekuntum kat buah nyiur tu. Patutlah aku tengok beterabur lantai dia ngan bunga-bunga. Tapi lain orang lain seleranya.

Okbai

1 comment:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...