Tuesday, November 18, 2014

Penolong Penguasa Imigresen Gred KP27



Aku gugel memacam yg keluar. Sonok baca cerita dorang. Aku tinggi lepas tapiiii BMI tak cukup. Rabun pulok tuh T___T

Huwaaa sedihnyaaa.

Katanya cek ujian fizikal dulu. Cek BMI rabun semua. Kawad sikit. Lepas tu cek tgn bengkok ker tidak. Jalan betul ker tidak. Bila dah lepas semua baru dpt interview.

Lps tu klau interview dorang akn tnya pasal sempadan2. Nama menteri2. Logo imigresen. Memacam lagi lah. Huhu

Btw sape yg dpt tu gudluck eh! Sbb ada yg dh lepas. Psttt klau yg dh lps tu korang kena tnya apa? Boleh share share ngan geng seangkatan.

Okbai.

posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. saya pon dapat jugak... nebes la huhu

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya pun dapat,,,di terengganu.. d problem is...tinggi xcukup bmi plk terlebih sudah..huhuu..yg tu jek fail nak kene p jgk ke tak ni..setakat kawad dgn belari insya allah boleh kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun ni dah takde kawad2 berlari tu semua. ujian kecergasan fizikal cek2 camtu je. takde lah kawad betul2, just dia nk tgk kita jln camne, senget ke apa. Peg imigresen ckp bersyukur korang semua dah takpe lari2 mcm sebelum ni,hihi

      Delete
  4. u intebiu dulu! hehehe nnt share ek xsabor nak tau ni

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya, salam perkenalan dari mamamyja.

    ReplyDelete
  6. kalau berat x cukup cmne.?leh dipertimbangkan ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori lmbt reply. kalau berat dia consider tapi kalau rabun mmg xdapek nak nolong. ramai yg terkandas kt bhgian rabun tu

      Delete
  7. result imikp27 da kuar...anyone yg calon simpanan/simpanan lantikan kami ada wat grup...siapa calon simpanan berminat nak join jom join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mana nak join group tu?. saya pon simpanan lantikan juga

      Delete
    2. salam...
      sy nk join juga....harap dpt bg maklumat ttg group tu. group whatsapp ke?

      Delete
    3. SAYA PN NAK JOIN..SAYA CALON SIMPANAN LANTIKAN JGAK

      Delete
  8. Nk join.. sy pn calon simpanan..

    ReplyDelete
  9. kwn2...yg mahu join grup bleh add di fb temuduga penolong peguasa imigresen kp27....admin akan respon...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello friend,,, Actually sy pun nak join group... coz impian sy nak menjadi penolong peguasa imigresen lar...bleh tak... should be friend ya

      Delete
  10. Jom whatsapp

    ReplyDelete
  11. ada group ke? saya simpanan lantikan juga..any info inform me earlier k...tq louie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...