Friday, May 8, 2015

Membahang

Cuaca sekarang ya ampun. Panassss. Pagi petang siang malam tengah malam memang panas. Tidur pun tak berapa nak lena sangat huhu. Kalau hari cuti memang pulun mandi. Hari bekerja sabar jelah. Duk lam aircond pun boleh berpeluh. Nak wat camne aku kije bukan duk statik je tapi fleksibel. Pepaham jelah. Kejap sana kejap sini. Kejap bangun kejap duduk.

Aku ni memang spesis kurus cekeding tapi aku jenis yang cepat berpeluh. Tapi alah kepada sejuk. Kalau aku cakap aku sejuk, maknanya memang sejuk aku tu sampai ke tulang sumsum lah.

So sekarang ni gi keje pakai baju pilih2 fabrik lah jugak. Biar tak cantik asal selesa menyerap peluh. Pakai tudung pun pin depan sebab senang nak kipas-kipas tudung bagi angin masuk, kahkah. Dah macam makcik jual goreng pisang pun ado -_-"

Okbai!


2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...