Saturday, March 28, 2015

blog ku semakin usang di mamah usia

Kalau blog ni sejenis rumah confirm penuh ngan anai-anai. Lepas tu mereput lepas tu roboh. Nasib baik blog aku masih berdiri dengan betul tanpa sengetnya walaupun kekadang owner dia senget benget haha.

Hadoii lama giler tak update. Kalah orang berpantang. Maklumlah usia makin tua. 5 MAC aritu genap 28 tahun. But issokay, umur hanya sekadar angka. Yang penting jiwa masih muda remaja, gittewww. Kekadang orang tak caya aku dah 28 tahun, tapi aku sendiri pun kekadang tak caya jugak haha.

Life sekarang lebih kurang je ngan sebelumnya. Masih lagi berdua. Bulan 6 nanti genap ulangtahun ke 4. Alah bisa tegal biasa. Lepas tu masih lagi bizi ngan kerja yang tak pernah habis. Cuma sekarang lebih terkawal. Sedaya upaya siapkan kerja kat tempat kerja. Adalah jejarang kena bawak balik umah terutama time hujung bulan.

Sebab konsep aku sekarang, rumah adalah tempat untuk aku berehat dan siapkan kerja kat rumah yang bertimbun likes mendobi, kemas rumah, masak lepas tu golek-golek depan tv.. Jumaat sabtu pun sama. Tapi wiken more to family activity. Balik umah ma ayah  aku lepas tu merendek bersama suami, pergi makan mee celup, minum coconut shake, goreng pisang, keropok lekor. Shopping barang dapur :)

Enjoy your wiken. Esok dah keje.

Okbai!






2 comments:

  1. Hehehe saya pun dah lama xtulis blog. Mereput kerepot dah heheh :D

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...