Wednesday, June 19, 2019

Sambut raya bersama anak didik.

Hari khamis lepas, sambut raya di tadika. Tq parents atas kerjasama. Banyak makanan yang dorang bagi. Roti jala, segala mak nenek kek, biskut raya, carbonara, buah-buahan pun ada.

Tak tahu nak makan yang mana satu, hehe, Tapi aku macam biasa, favourite ala-ala orang tua sikit. Kek gula hangus juga yang menjadi idaman kalbu. Aku bawa balik rumah sikit, memang habis lah kitorang makan.


Kenangan bersama anak didik 6 tahun. Ni batch ke 3 kat sini. Next year Insyallah kitorg akan berpindah ke luar. Dah tak berada dalam jabatan dah. Suka juga berpindah ke tempat baru tapi part nak set up class balik tu yang haruuuu, letihhhh.

Moga dipermudahkan segalanya, Amin.

1 comment:

  1. Thanks for sharing this great post.This is so nice.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...