Saturday, May 14, 2011

saya pun sakit hati jugak!

Assalamualaikum.

sempat lagi posing time cari bunga untuk buat gubahan.


semalam blogspot buat hal! ramai yang merungut post hilang, komen hilang. saya punya komens pun hilang.

takpe, yang patah tumbuh yang hilang post la entry baru yer kawan-kawan




kekadang busy tahap dewa kekadang free tahap dewi (70% preparation done!) harapan agar semuanya berjalan dengan lancar,amin.



15 comments:

  1. haha. meme blog sengal male, sakit jiwa. tapi skang suda oke. ingat sakit ati gapo takdi.hihii... bila tarikh wedding?

    ReplyDelete
  2. WAH NAMPAK SEGAR LEPAS BELOG DAH OK KAN

    ReplyDelete
  3. @CT@MISSDINDA: 2/6 weheee

    @FERRA: tulah pasal,hikss

    ReplyDelete
  4. nk kwin ke cikji? :) wah..jgn lpe jemput.patah tumbuh hilang berganti!i like.. ;)

    ReplyDelete
  5. @abang stalker:
    yups 2/6 nt jemput la mai kelate,make nasik tak berminyak :)

    ReplyDelete
  6. Cikji : wanblur dtg jenguk cikji.. hehe thanks for visiting my blog twu.. hehe really appreciate it

    ReplyDelete
  7. @wanblur: most welcome bro :)

    ReplyDelete
  8. grrrr !!!
    sy pom tension gakk tgok2 komen xde !!

    arrghhh !
    hampeh tol blogspot nieee...
    haishhh..naseb baek jer bende ni free...
    huhu
    lau x..xmenaip la gamaknyee
    =)

    ReplyDelete
  9. huu..sangat xbest semalam..xley update entry baru..now, komen untl latest entry sume hilang..huu..xpe..da update new entry =)

    ReplyDelete
  10. @speak but no voice:
    tu lah pasal,lau berbayar xtahu la camne gamaknya

    ReplyDelete
  11. @nida-razak:
    mohla kita sama2 update new entry :)

    @nurul hamimi:
    yes dear *blushing* hihi

    ReplyDelete
  12. semoga blog xda uat hal lagi

    hohoho~

    ReplyDelete
  13. harap2 lepas ni dah takde dah problem macam hari tu...lawak pulak baca statement, "takpe, yang patah tumbuh yang hilang post la entry baru yer kawan-kawan" ^_^

    SyafzMagz.com

    ReplyDelete
  14. @miss shikio:
    harap macam tu lah :)

    @syafzMagz:
    lawak ek,ahakss :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...