Wednesday, May 11, 2011

sukanya bila si dia ceria

assalamualaikum

selamat pagi semua.hari ni saya nak bercerita tentang saya sangat suka bila si dia ceria !! kalau dia nangis,saya pun rasa ceria jugak.siapakah gerangan orangnya?

                                               

                                               ...jeng

                                          





                                              ...jeng



                                         

nik naylidia qistina




dah buka mata pun




eh,dah nak meniarap ek?




eh,dah pandai senyum ek?



*budak comel ni baru saja berusia 9 hari
*anak buah-buahan saya yang ke6 tapi ini gegirl yang pertama
*anak sulung kepada abang saya.
*dah 3x pergi tengok dak comel ni tapi xpenah dukung dia sebab:  
   taim g dio sokmo tido!
*nanti dah besar sikit,jangan lupa pakai baju yang cikji and uncle  
   beli ek.



p/s: credit pic to my kak ipar fb  ^_^






9 comments:

  1. anak buah-buahan...haha cikji ni suka2 je sedapkan ayat...:)

    mmg comey....

    ReplyDelete
  2. Alahai comelnye! :)

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  3. aih comelnye budak neh..rase nk geget je.hu3

    ReplyDelete
  4. @cik aisha: haha sebab dorang ramai

    @cik yana: comel macam cik yana ke?hihi

    @aleen aiden: geget? nanges tak berlagu ^_^

    ReplyDelete
  5. @nurul hamimi: kamu pn comel juga,heee

    ReplyDelete
  6. alahaii..baby2 cmni bila tgok sejuk je rasa hati ni..kan2..hehe..

    ReplyDelete
  7. @misyamissyou: baby pn gewam kt kamu juga ^_^

    @cik dila: sejuk ati limpa jantung trus :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...