Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H





Jelaskan korang mereka patut pilih blog aku  ?

Kerana aku menulis bukan kerana nama.

jom tukar tukar link

I likeeeee uols!

32 comments:

  1. Anda berminat menukar link dengan saya?
    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.....
    dan juga selamat menyambut ramadhan.......

    ReplyDelete
  3. berminat nak tukar link dengan saya tak?

    http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    jom tukar link :)

    ReplyDelete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  5. ya..saya berminat dengan tawaran anda :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  6. Ya, Eza sudi.. Eza dah letak kat bloglist :)

    ReplyDelete
  7. yana berminat dgn tawaran anda dan telah letak blog anda dlm bloglist yana :)

    http://nazlyizan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ya. Saya TERIMA tawaran awak. Dah letak di bloglists :)

    http://www.faqihahhusni.com/

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  10. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    hehe dari segmen same . salam ramadhan . :)


    http://itsmetira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  12. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  14. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  15. berminat untuk bertukar link dengan saya??
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  16. ya , saya berminat nak bertukar link :^^ btw , done masukkan ur link dalam bloglist :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. ya sy bermint n dh follow awak =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  18. SALAM RAMADHAN..

    JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

    SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





    http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  19. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  20. salam cik g..
    jom tukar link..yours already in my blog :)

    ReplyDelete
  21. anda sudah berada di my bloglist sy:-)
    http://ayieshasani.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  23. salam akk :) Nak bagitahu yang link blog akk tak boleh letak la kat list bloglist even dah try banyak kali.. Sorry eh :) akk boleh delete my link kat ur list..

    ReplyDelete
  24. Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

    ReplyDelete
  25. JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

    Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    FOLLOWER KE 284

    ReplyDelete
  26. tq uolls!

    semua dh ada dlm bloglist sy :)

    ReplyDelete
  27. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    ReplyDelete
  30. Ye, saya berminat untuk bertukar link dengan anda...

    terima kasih :-)

    ReplyDelete
  31. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...