Saturday, December 1, 2012

Bawal pelangi

Assalamualaikum



 
 RM 13/ sehelai
Boleh add fb Bawal Suzishop di side bar untuk pilihan yang pelbagai.

 Untuk harga borong boleh pm or contact 
0146051234.

13 comments:

  1. pelangi biji mata jab.......cantik2......

    ReplyDelete
  2. bawal pesen baru ke ni cikji? 1st time ni tgk. cantik.

    ReplyDelete
  3. lawa lawa! didiey ada 1..siyes sgt lawa

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan :)

    Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje.

    BLog ini juga blog business sy tgok ssuai gune dot my. 80% probability u'll get it :)

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

    ReplyDelete
  5. Memang lawa. Lepas satu, satu lagi style tudung baru yang keluar kan. Nie yang gila nie

    ReplyDelete
  6. COMEL GILER LA CIKJI .. PERGHHH .

    ReplyDelete
  7. gud luck ^^

    SLM..please www.cicileydi.com

    ReplyDelete
  8. hana sangat2 suka bawal pelagi. baru da 3 bawal pelangi. ritu hana beli warna xterang. yang ni warna terang.. cantik.. geram hana tengok.

    ReplyDelete
  9. wahh.. sgt warna warni.. haz xde lg bawal cmni. hihi

    ReplyDelete
  10. cantik siot bawal tu huhu

    ReplyDelete
  11. Cantik. Dah ramai juga yang pakai tudung bawal nie.

    ReplyDelete
  12. Lawa colour bawal..... tapi ida tak pakai dah bawal.. heee~


    Antara churp2 dgn says? ida nye churp2 dah tak aktif! malas nak log in. asyik dgn saysss je.. heee ~ same je kot hasilnya? ianya kan bergantung pada kerajinan... =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...