Saturday, October 19, 2013

Sebulan consume GLA Shaklee

Setelah sebulan duk telan GLA shaklee, ada jugak perubahan kat diri aku. Alhamdulillah.
Tujuan utama aku adalah nak betulkan piyed je. TETAPI, GLA ni banyak manfaatnya. Untuk betulkan piyed, ilangkan piyed pain, cantikkan kulit, kuatkan rambut dan banyak lagi lah.

Aku telan 2bijik sehari, lepas bekpes. Kekadang ada jugak mai terlupa, tetengah malam nak tidur baru ingat. Tang tu jugak aku telan, kikiki. Memacam cara pengambilannya tapi aku memang telan ikut cara jadual macam tu. Janji telan hohoho. Tetapi masa waktu subur memang aku skip lah, mane tahu time tu terlekat ker apa kan sebab semua orang boleh telan, laki pun boleh cuma ibu mengandung je tak boleh.

Bagi sesiapa yang ada cyst tersangatlah elok consume GLA ni sebab dapat kecutkan cyst. Boleh gugel testimoni sal GLA ni. Alhamdulillah banyak respon yang positif. 

Aku memula beli tu tak berani nak pomot sangat sebab tak tahu lagi result kat diri sendiri camne. Entah berkesan entah tidak. Tapi dah genap sebulan tu, alhamdulillah berkesan. Aku punya cycle piyed still lari tapi piyed pain memang takde! Serius, aku macam terkejut, betul ker aku ni piyed, takde tanda apa-apa ni. Kalau before ni kejap kejap sapu ubat. Nak wat keje pun tak senang. Darah yang ketul-ketul pun dah berkurangan. Alhamdulillah sebab yang berketul tu lah yang menyebabkan piyed pain.
Boleh refer entry aku sal memula try GLA shaklee - 


So, bagi sesape yang berminat nak mencuba boleh wassap aku okey.
Jangan memalu uolllsss 019 986 4684

4 comments:

  1. hot produk ni cikji....ramai yg bg testi oke..:)

    ReplyDelete
  2. ramai yang pakai shaklee sampai sy pun terpengaruh utk beli set berpantang shaklee. hope hasilnya memuaskan :)

    ReplyDelete
  3. tu la time subur je stop. bila period sambung balik..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...