Tuesday, September 3, 2013

saya juga berusaha untuk peknen


Assalamualaikum

Usaha tangga kejayaan. Nak ada baby pun kena berusaha jugak yer kengkawan. Korang ingat senang senang ker nak dapat baby? susahhhhh eh, tengoklah aku dah 2 tahun lebih tapi belum berhasil :(

  Aku setakat 2tahun lebih, yang aku pernah try adalah asic folid, mengurut, minum air rebusan buah zuriat. Dan yang terbaru aku nak try produk shaklee. Alkisahnya aku ada like 1 page kat pesbuk, page berkaitan ngan orang pompuanlah. So, admin tu post status pasal dah lama kawen tapi takde anak lagi, sesape yang ada ilmu nak share, nak bagi pendapat,bolehlah komen. Aku pun komenlah jugak, ayat aku lebih kurang macam ni,

"saya pun dah 2tahun lebih kawen tapi still takde zuriat jugak, sabar menanti"

Sekali lepas tu bertalu talu orang PM aku suh ambik produk shaklee. Terkezut dennn. Apsal semua shaklee? produk lain takde ke??





Dengan rasminya hari ni aku pun mencuba supliment dari shaklee. Secara jujurnya aku bukannya jenis suka supliment bagai, aku tak berapa percaya tapi dengan shaklee aku macam tertariklah pulok. Alang-alang macam tu aku pun jadi ahli terus, just bayar Rm65 seumur hidup untuk jadi ahli. Terus jimat sebab nanti aku boleh beli dengan harga ahli,hikhik

Kawan aku ada resdung tahap teruklah jugak mencuba jugak produk shaklee, budu takleh makan, nanti habis muka penuh jerawat gatal-gatal. Alhamdulillah lepas mencuba shaklee, resdung berkurang, budu pun dah boleh makan. orang kelate dengan budu tak boleh dipisahkan. :)


Tujuan aku adalah untuk perbetulkan period aku yang tunggang langgang terbalik habis -_-"

So, aku hanya mencuba GLA sahaja dulu, nanti bila period aku tersusun cantik, barulah aku nak beli yang untuk kesuburan pulok.




Dengan rasminya aku dah menjadi ahli.
No id: 998302.
So, bagi sesape yang mempunyai masalah seperti aku, bolehlah try GLA macam aku dulu, sekurang-kurangnya kita berusaha. Okey, sesape yang rasa berminat boleh sms/wassap aku terus, 019 986 4684.

 Jangan malu segan yer, kita sesama berusaha. Aku paham perasaan korang, kita serupaaaa.
okbai.

12 comments:

  1. It's okay akakk. Bila dah sampai waktunya nanti, confirm dapat. Mcm auntie Vee dulu, 12 tahun tunggu, then 2003 terus dapat twins =) Yang penting, terus berusaha dan berserah kpdNya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear for support, Insyallah. bestnya dapat twins, perancanganNya adalah yang terbaik. :)

      Delete
  2. Assalamualaikum sis,

    Inshaallah, rezeki Allah ini memang rahsia..kita kena berusaha...

    Mudah2han Dia memberikan sis zuriat..aminn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah dear. aminnn :) thanks mendoakan

      Delete
  3. usaha lebih lagi cikji...
    moga membuah hasil.doa banyak2 yer..
    anak ni rezeki dari allah..semuanya rahsia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks for support mummy aida :)

      Delete
  4. all the best nik. jangan sesekali berputus unser ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu for support chi,muah!

      Delete
  5. kita pun dah 2 bln makan GLA shaklee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah,ada jgk baca kt blog awk arituh.hrp2 ada perubahanlah nanti :)

      Delete
  6. Wahhhh....cik ji pon try jugak ek..cik nak try lumiglow..
    Semoge kite dapat baby kembar duaploh pat pasang...hihihih

    ReplyDelete
  7. dila pun amk shaklee jgk!! alhamdulillah.. sepanjang penggunaan, period memang sangat menepati janji!! semoga kite dpt baby ramai2!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...