Thursday, December 5, 2013

Anak itik


Ekceli malas sebenarnya. Malas belaka. Dalam kepala yang ada just terasa nak gi jenjalan lepas tu nak keluar beli itu ini. Hamboiii verangan tak hengat dunia kan, ekekeke.

Takpe takpe, sabtu ni kita keluar jenjalan pepuas ye.

Next week dah kena berangkat pergi kusus.
Hari ahad pergi, ahad depan baru kembali ke pangkuan suami, hukhuk
Sian laki ai kena tidur sensorang hikhik. Ok, lupakan pasal tu.


Anok itik tokwi berkeliaran.
100 ekor semuanya. Feeling peternak itik berjaya kejap.





Disebabkan next week nak pegi kusus, 
so aku humban segala menda ni dalam plastik sampah je.
Cari kotak kosong takde, terlupa nak ambik kat kedai tadi.
Kena bungkus sesiap simpan lam stor.
Nanti tak pepasal kena selongkar ngan students aku.



Ni pun tak siap sepenuhnya lagi. Ginilah jadinya bila dapat class baru.
Class pun tak siap lagi.
Banyak mende nak kena ni buat huhu.

Okbai!

6 comments:

  1. kalu nak anta novya sekoloh di school ticer cikji bulih ?
    mu kije kat lil caliph dok ?

    ReplyDelete
  2. ahahaaa...cik ingatkan anak itik real...
    eehhh...dulu2 mse hias2 kelas sume cikgu serahkan kpe anak murid..bertuah anak murid cikji..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sis kat sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

    ReplyDelete
  4. alolololoooo cutenyeeee!! hihihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...