Saturday, December 21, 2013

Do i look alike?


Cerita masa gi kursus haritu.
Duk tunggu pak sedara aku kat stesen train.
Ada chinese lady, borak-borak kejap pasal touch and go dia ada probs.
Dia tanya aku biasanya pekerja kaunter KTM akan bertugas jam berapa pulak?
Aku cakaplah maybe lepas solat maghrib, lepas pukul 7.15 ker.

Amboiii jawapan kemain kompiden, walhal last datang situ lebih kurang 2 tahun lepas kot hahaha
Tapi aku cakap based on experiance lah.
Sebab dedulu time belajar memang aku sokmo datang umah pak sedara aku nih
memang susah sangat nak tengok orang jaga kaunter tu ada

Okey, pas tu aku berborak lah ngan si amoi ni hah.
Bla bla bla bla






So, dia tanya aku, are u teacher?
aku pun jawablah, how do u know?
Look alike.

Lepas tu pak sedara aku pun datang. Tak nyempat aku nak tanya nama dia, keje apa.
Aku pun mula lah pikir sensorang, aku ni ada mirip rupa cikgu ke?
Macam betul je, macam tak je,

Tapi kira okeylah dia tanya aku soklan macam tu.
Nasib baik dia tak tanya aku,

 baru abis SPM ke?????



ADS
jom sihat bersama shaklee
berminat untuk join member shaklee?
hanya Rm65, member seumur hidup!










2 comments:

  1. kala dia tanya lepas abis SPM ke, jawab tak la...baru abis PMR :D

    ReplyDelete

  2. saya mawardi yunus nak ajak awak join kontest kt blog saya . Peluang untuk memang memang cerah. Seramai 16 orang pemenang dicari untuk kontest U-Blogger. Jom sertai cepat~ http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    tq :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...