Monday, April 25, 2011

Pelamin Idaman

Sumber : google

lepas tunang dulu,terus mengimpikan pelamin seakan-akan ini. suka pelamin macam ni kerana:

~simple
~jenis panel
~kerusi sampan *lupa name saintifik dia*
~tidak terlalu sarat dengan bunga-bunga cinta.

masa decide pelamin arituh pun dah bagitau owner bridal nak yang camne.bila campur tolak lebih kurang macam ni tapi xsama sebijik-bijik. dekat panel nanti tak mahu ada bunga-bunga cinta, cukuplah bunga dikiri kanan pengantin saja sebab nanti nak gantung lampu-lampu biar nampak moden sikit. kerawang yang kat atas pelamin itu juga mahu biar nampak tradisional kemelayuan gituh.

sebagai customer,kita ada hak untuk memilih apa yang kita suka dan kita tak suka. jangan serahkan 100% pada bridal,nt jadi apa-apa kita yang rugi. Alhamdullilah saya bersyukur kerana owner itu sangat sporting,xsabar nak g butik k'intan..nak g cubit anak dia yang montel = comel, eh, nak g fitting baju buat kali ke 2.

5 comments:

  1. wah...purple..my fav 2!
    hhahahaha^^

    ReplyDelete
  2. hai...salam kenal...^__^
    saya suka baca entry dlm ni...

    ReplyDelete
  3. singgah baca entri blogger cikji

    ReplyDelete
  4. lyndaz:
    lebih kurang la kita ek,hee

    cik izan:
    tq..suka bc entry kamu jugak

    akuwanblur90:
    singgah2 jgn malu2,
    jgn segan2 =P

    ReplyDelete
  5. so sweet....
    suka2...pelamin yang simple dan menarik!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...