Saturday, September 1, 2012

Ben Ashaari follow blog aku? *pitamsss*

Assalamualaikum

selamat hari sabtu yuhuuu
weekend haruslah bergumbira kan

harini tetiba rasa nak pitamss
naseb tak pitams lagi

alamak, Bang Beng follow blog aku yang kudus mudus ni
rasa macam tak percaya je 
blogger ni famous amos pastu selalu create segmen yang bermanfaat kepada bloggers lain
idea yang bernas bernas belaka

aku selalu jugak join segmen Bang Beng nih
yang kat sidebar yang Bloglist Ramadhan tu pun segmen bernas dari dia jugak
dan secara tak langsung, dari situlah aku dapat kenal dengan bloggers lain




nampak tak dalam red circle tuh? itulah beliau.

btw, Bang Beng tak jawab lagi soalan aku

disebabkan dia kawen dengan ore kelate,aku tanyalah dia,

Bang Beng makey budu dop??


p/s : thanks pada yang mai sudi komen kt entry riang ria aku yang lepas, ada yang aku dh berbalas komen, pada yang belum tuh, sat g aku mai okey ^__^


4 comments:

  1. wahh.. bestnye abg ben follow akak.. haz dia x follow pun. hukhuk

    ReplyDelete
  2. bertuah badan......
    abg ben tu femes....

    ReplyDelete
  3. bertuahnya... di follow bang ben ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...