Monday, September 17, 2012

Nak copy paste pun biarlah berhemah!

Assalamualaikum

Semalam aku ada join segmen Best ini
semalam tak lena nak tidur, dah pukul 12 lebih
duk blogwalking pastu terjumpa segmen best tuh
Ok, aku join

Dah siap publish bagai, dalam 15minit macam tu aku godek-godek dashboard
Aikkk macam kenal je ayat ayat nih semua?

kerut-kerut jap dahi aku tengok
pastu aku buka blog aku, aku buka blog dia
sebijik sejibon dia tiru ayat aku
takkan la ayat untuk segmen tu pun ko nak copy paste

dah la ayat tuh pendek je
aku tak marah pun tapi
paling-paling malas pun, tukarlah perkataan ITU kepada INI ke
itu pun dah cukup.

^___^


iklan jap, korang peminat tudung bawal?
Jom like my page kat sebelah ---> Suzi Shop

Continue membalas jejak-jejak Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam


8 comments:

  1. tak sengaja 'ter'copy kot haha.

    ReplyDelete
  2. @Miss Volvo: haha boleh pulak kan,nasib ada ayat TERrrr

    ReplyDelete
  3. bukan tulis tp taip/ hehehe ^^

    ReplyDelete
  4. hahahha...terr kott.haha.

    ReplyDelete
  5. ish!!!! malas sangat ler kut.....
    takde originaliti langsung....he3
    buat cam remy.... join segmen entry berjela.... remy balun jer apa yg nak tulis......he3

    ReplyDelete
  6. dia ngantuk kot masa tu. tu yang 'ter' copy semua ayat hehhehe

    ReplyDelete
  7. hanya dia yg tahu kenapa,sengaja ke tak....biz online dah cikji ni..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...