Saturday, February 2, 2013

Allah tarik nikmat sekejap


Assalamualaikum

Sekarang ulser berkeliaran dalam mulut aku. Tapi 2 ketul je pun. Biasanya naik celah celah pipi tapi sekarang hoverr sungguh ulser ni, kat atas lidah pun dia naik. Seketul kat celah pipi, seketul kat atas lidah, terbaikkkkk.

Seksa sangat bila tang lidah, siyes,sakit! Aku sapu bonjela, lepas sapu aku baring lepas tu lidah aku harus terjelir lah kan. Time tu jugak laki aku nak tanya aku itu ini.

"Yang, kain pelikat abang duk mano?"
"Yang, asar pukul berapo?"

Eh, eh eh..sabar jelah kan. So, sekarang selera makan aku stop untuk seketika. Kekadang sampai perut aku berbunyi kelaparan. Nak makan pun fikir banyak kali. Bila fikir-fikir elok juga aku sakit. Sekurang-kurangnya sistem perut aku ni boleh rehat kejap. Ni asyik mengunyah je 24jam, kesian perut dapat tuan macam aku -_-'


Agak terliur jugak.


Ni lagi terliur sebab ada charktiow :(



Sekarang aku makan jelly ni je. Hancurkan sikit-sikit, 
lepas tu sumbat dekat area kerongkong, telan!

okbai.

13 comments:

  1. heheh dah macam makan makanan baby la pulakkan..get well soon ya :)

    ReplyDelete
  2. cer try test makan madu plak. akak sll kalo kena camtu, akak makan madu pehtu akak lalu2kan ngan lidah kat yg ada ulser tu. mmg tensen tp sakit tu sbnrnya kaffarah dosa ataupun meningkatkan keimanan kita. sabar ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo letak madu eh,nanti nk try la,thanks for info

      Delete
  3. adeii..kesiannya...

    kesiannya perut...

    kesiannya.. meh bagi sy makan ye..

    *cepat sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi awk mkn,tinggal tulang jelah cikji pas ni,hihi

      Delete
  4. fuhh kurusla cikji pasni.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sikit lg tukar ngn korok idup doh la haha

      Delete
  5. semoga cepat sembuh....... nanti tak dapat makan magee ketam......

    ReplyDelete
    Replies
    1. magee ketam yuhuuu lama xmkn, sabar cikji sabar

      Delete
  6. alahai..kesian betul, ulser pon ambik masa jgk nk sembuh kan? kalau kejap aje no hal la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah,mau nya seminggu :(
      huhu

      Delete
  7. kesiannya.banyak2 sabar la cikji. dugaaannnn.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...