Saturday, February 2, 2013

Blog yang best dibaca?

Assalamualaikum

Bila boring menjelma camnih la kan. Korang boleh suggest tak blog yang best dibaca, bila baca tak jemu, bila baca sekali rasa nak baco sokmooo sokmoo, haaa gitu lah.

Selain dari blog yang aku kat side bar aku nih. Tetiba rasa nak tambah. Semalam aku baru jumpa blog best,eh sebenarnya dah dekat seminggu jumpa tapi semalam baru letak kat side bar iaitu blog nameeroslan. Aku pernah tengok nama blog tu, aku ingatkan blog laki. Sekali aku baca, rupanya blog pempuan. Terus letak kat side bar, hewhew

Mekaseh.
Okbai



14 comments:

  1. ooo namee. mcm pernah dgr. blogger femes tu kan?

    ReplyDelete
  2. bacelah blog kite... heee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey,jap g cikji g terjah ek

      Delete
  3. jaa suka baca blog kak ana suzana. blog dia walaupun 1 entry muatkan kisah pjg berjela, tapi best dibaca, bagi jaa lah. dia kaya, tapi sempoi jer org nya. suka masak dan share resepi malayu/western. jom terjah :

    http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2,cikji g baca doh,memey pun,walaupun kayo tp jenis sempoi gituh.suko tgk resepi2 dio,sedappp!

      Delete
  4. nak kena terjah tu.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom remmy kita g terjahhh

      Delete
  5. cikji cakap best...mesti best....:)

    ReplyDelete
  6. nameeroslan? xsure penah baca ke x, nnt nk try carik lah..hihi sy paling suka bca belog irine marcello..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikji pun suka jgk baca belog ibu muda tuh,tp lately jrg sgt dia update,busy ngn bby lam perut ngn class agaknya.

      Delete
  7. Replies
    1. hahaha blog kechixx baco sokmo tiap kali update,
      muslim homey homey

      Delete
  8. hai..... jum singgah blog saya... fatinaimi.blogspot.com
    trima kasih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...