Sunday, February 24, 2013

Bulan 3 bulan yang baik hati

Assalamualaikum

Tak lama lagi bulan 3 bakal menjelma, i likeeeee bulan 3. Sebenarnya dari hari tu lagi aku nak buat bloglist baru, nak kenal kawan-kawan baru *chewahhh peramah sangat bunyi nya,hihi*
Tapi bloglist yang aku nak buat ni takde rumit rumit yer. Sape yang kenal aku kompem tahu aku ni simple dari semua segi maka bloglist aku nanti pun akan buat cara yang paling mudah je.

 So, korang just tinggal link blog korang je kat ruangan komen je. Takde copy header bagai ni, no no no. Nanti aku informkan satu tarikh yang sesuai yer. Yang pastinya bukan sekarang tapi bulan 3 nanti yer.

okbai.





6 comments:

  1. adakah remy akan tercalon.....he3...maklumlah....remy dulu sorang jer kan lelaki kat situ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dont worry,terbuka kepada semua rakyat mesia,kihkih

      Delete
  2. cepatla cepatla. nak join. hee

    ReplyDelete
  3. letak link jaa etek deh....muahahaa! ~offer diri!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...