Sunday, May 26, 2013

Usaha untuk pregnant #6 - Buah zuriat

Assalamualaikum
Korang mesti pernah dengarkan pasal buah zuriat? Tadi aku pergi mengugel lah cari info. Banyak yang aku dapat, lepas tu kawan baru pun dapat jugak.


Bila aku duk baca baca, rupanya banyak khasiat buah zuriat, bukan untuk dapatkan anak je. Sebenarnya khasiat yang ada pada buah ni dapat mencuci tubuh badan kita, buang toksin bagai, merawat penyakit itu ini, kesuburan jugak. So, bila kita minum air rebusan tu, membuatkan tubuh kita ni sihat luar dalam. Jadi, bila dah bersih dari penyakit itu ini, tersumbat sana sini, potensi untuk dapat anak tu tinggilah sikit.


Gitu lah ceritanya. Aku baru je lepas rebus buah zuriat tu, segala pic tak transfer lagi. Nanti aku continue dengan segala rasanya camne yer.

okbai.

14 comments:

  1. Moga berhasil dgn usaha itu... :)

    ReplyDelete
  2. Dah banyak kali gak minum air buah zuriat..tapi belum berhasil lagi :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kerrr,alamak.takpe lah,kita sama2 berusaha yer

      Delete
  3. Assalamualaikum cikji .. Usaha tangga kejayaan bagus tu. Saya nk kongsi pengalaman saya dlm usaha mendapatkan zuriat. Mungkin boleh membantu Cikji dan rakan2 sekalian. Saya kongsikan di

    http://razifredz.com/tuntutan-socso-2-jumpa-panel-doktor-di-hospital-selayang/#comment-2342

    ReplyDelete
  4. Silap Link minta maaf .. saya kongsikan di

    http://razifredz.com/doa-mendapatkan-zuriat/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq utk link tu.nt cikji terjah yer

      Delete
  5. Semoga lepas ne berhasil ye dearrrrrrr :)

    ReplyDelete
  6. dont worry.teruskan berusaha. prents saya dpt saya after 11thn kwen. lg lameee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhhh lamanyaaaa. sesungguhnya Allah tu maha mengetahui kan.

      Delete
  7. cikji, nadia doakan buat zuriat ni mampu membantu sikit sebanyak usaha cikji utk dapat anak ye. :) nadia pon dah nak masuk 3 tahun kawen. tak pe cikji, anggap je kita kurang disini, kita lebih kesana. cikji boleh baca entry kata2 semangat dari nadia ni ye. moga membantu :))

    http://www.nadiafarahida.com/2013/04/bila-pertama-kali-aku-bercakap-pasal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear,jap g cikji terjah yer

      Delete
  8. moga usaha kita dipermudahkannya kak.. ada gak buah zuriat tp terperam dalam peti ais, tak try rebus lagi nih. huahua2.. nak semangat2 plsss.. :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...