Thursday, May 30, 2013

sekarang musim cuti sekolah


Assalamualaikum

Sekarang cuti sekolah kan. Lepas tu kenduri kendara sana sini. Aku suka makan pree ni hah, haha. Tapi rasanya 1 kenduri je kot yang aku akan pergi. Sibuk sikit, tu pun curi-curi masa je.


Cuti sekolah anak buah-buahan aku kat KL balik. Yang kat bawah ni anak buah kat Ganu, dia xbalik pun sebab aritu dah balik celebrate beday kat sini. Aku lupa nak buat entry tu. Huhu




PROJEK RAYA 2013 akan menyusul selepas ini!
Untuk gegirl sahaja!


Baju kurung baby ada lebih kurang 10 design yer. Nanti next week aku upload gambarnya. Sebab sekarang still dalam proses lagi. Comey comey belako,muroh pulok tu.


okbai



4 comments:

  1. cikji, comeynye anak dare kecik tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tp skg dh besar dh sikit,bulat.

      Delete
  2. Alolololi....comei nye...
    Uikkkkk....cikji pndai buat baju ek..cik pon pandai jugak tapi malasssss....cepat2 upload ek...mane lah tahu datangsssss rajin cik..

    ReplyDelete
  3. comey anok buah cikji..supo mok sdaro dio doh-doh!! agaga...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...