Thursday, October 18, 2012

tak sibuk pun

Assalamualaikum


Fuhhh, ni baru ada masa nak menjenguk blog. Eh, sebelum ni pun ada masa jugak tapi takde masa nak tulis entry je. aku buka blog, aku baca je entry korang, tapi baca je, tak sempat nak mengkomen. ada jugak yang aku baca tajuk entry je tapi tak baca isi hewhew. itu bermakna aku memang betul-betul sibuk. rindu seyh nak blogwalking. siyes!

Eh, busy apalah sangat. padahal baru je benti kerja?? bekerja sendiri memerlukan komitmen yang lagi tinggi. sampaikan aku tak de masa nak berkasih sayang dengan suami tersayang # Eh..Before this sibuk duk kemas kedai baru, berpeluh jugak ketiak aku. penat la jugak. semalam baru buka dengan rasminya. tapi dalam pukul 9 malam dah tutup sebab aku betul-betul rasa lemau, mata mengantuk. dah la pc kat situ kena virus, tak boleh nak online. netbook lupa nak bawak. online dengan note tak puas sangat, main game memang puas hati.



laki aku muka kena paksa, tapi aku macam biasa hover sangat haha


Lepas tutup kedai terus balik kedai Ketereh plak. sampai sana okey je mata aku, layan Vokal Bukan Sekadar rupa kejap sambil tibai kuetiow tomyam. online kejap lepas tu naik mandi terus tidur. sumpah penat. tidur semalam boleh plak mengigau sampai sesak napas ahkak. aku selalu ngigau pelik-pelik. lepas tu laki aku pun buka surah Yassin. so, semalam tidur bertemankan alunan Yassin, lena sangat.


hari tu aku ada post kat pesbuk "see you tomorrow"
nampak sangat weoolsss takde masa macam dulu. aku ni hangin berjalan tak sangat tapi hangin makan sana sini memang aku lah. dalam duk sibuk tu sempat lagi aku menyelit




 "dah lama kita tak makan kat situ...
"dah lama tak makan ..
"bestnya kalau boleh makan..


tapi nasib aku jenis memahami *walaupun kekadang meroyan la jugak huahua*
nak merengek biarlah bertempat. kan kan kan? *isteri solehah*
tak lama lagi dah nak raya haji. kat Kelantan raya haji tersangatla meriah uolls. mulut aku dah kecur air liur duk terbayang daging goreng kunyit yang fresh ittewww.




7 comments:

  1. AMBOI..MEMBEBEL NAMPAK..HIHI
    SELAMAT HARI RAYA HAJI CIK JI..^_^

    ReplyDelete
  2. @bui junaidi:
    haha tak lama tak membebel

    ReplyDelete
  3. penat sgt tu kot sampai ngigau.....kat perak xsemeriah raya puasa raya aji dia....

    ReplyDelete
  4. @aishah jahirah:
    maybe kot hukhuk

    ReplyDelete
  5. @cik azlyzah:
    weheee suka tomyam jugak ke??

    ReplyDelete
  6. tomyam tu dah ler best.... nie dengar pulak daging goreng kunyit...... terliur kejab!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...