Sunday, April 21, 2013

Usaha untuk pregnant #3


Assalamualaikum

Boleh refer link kat bawah dulu,

Usaha untuk pregnant #1
Usaha untuk pregnant #2


15.januari.2013

Okey, aku sambung la pergi berurut untuk kali ke 2 plak. Bila pergi, biji yang ada dalam perut aku sebelah kanan semakin mengecil, memang aku sendiri dapat rasa. Lepas tu rupanya ada lagi sebelah kiri, aku dah lama tahu, tapi aku ingatkan tu salur najis kita ker apa sebab bila lepas berak dah tak rasa dah, kalau beberapa hari tak berak memang akan rasa lagipun bentuk biji tu memanjang gituh. Aku memang risau lah kan, dia pun cakap nak urut betis aku, *dont worry,laki aku ada sebelah* 

Kat betis aku memang macam ada urat bersimpul,sikit je.Bila aku lenguh-lenguh, aku urut sendiri memang rasa lah urat tuh. Dia cakap kebiasaanya kalau ada biji dalam perut memang akan ada urat bersimpul kat betis. So, dia urut untuk ilangkan simpul-simpul tu semua.

Okey, bulan 2 aku datang period. Tapi bulan 3 aku langsung tak datang period! Before ni aku memang takde camnih, biasanya sekadar lewat je, takde la sampai tak datang langsung. Amboi period, dah tak sudi ker?? Ko mampu bertahan tanpa guna pregnancy test walaupun hati tengah meledak dah.

Tapi aku mampu, kenapa?? korang baca sini ek --> HERE



To be continue, okbai

5 comments:

  1. salam perkenalan cikji..amboi sabarnyee hati tu tak check upt..kalo ummi berkobar2 da..mgkin krna pngalaman lalu buat cikji mampu stahan itu kn..ummi harap kita semua akan dapat berita baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan,insyallah :)

      Delete
  2. saya pun period bln 3 lewat..sekali tup2 mai dah..berkecai harapan..hihihi..semoga berjaya..gud luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kan, sebab tu mls nak mngharap.part yg hancur berkecai tu sedih sgt

      Delete
  3. Isyallah,nanti allah makbulkan...yg penting dh usaha dan berdoa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...