Wednesday, August 28, 2013

Sambung majlis raya hari tu


Assalamualaikum

Sambungan kisah majlis hari raya harituh. Entry lepas sempat upload pic makanan saje. Aktiviti my students masa haritu, pepagi tu dengar takbir raya. Solat sunat hari raya. Lepas tu masuk playroom, do art and craft. Yang KG1 tak sure la pulok dorang wat apa sebab dorang kat playroom sebelah sana. We ollss yang KGII buat pelita hidup.




Dak dak kelas ai yang kekadang baik hati bak nenek kebayan puteri gunung ledang. Kekadang tidak mendengar kata bak pengawal istana puteri gunung ledang. Ekeke




Lepas siap buat pelita, marilah kita makan. Dorang makan satey, roti cicah kuah kacang, kek, biskut raya. Kenyang.

Lepas tu ada snap pic by class tapi lupolah pulok nak ambik ngan tecer is -_-"



Anak-anak teruna kelas ai. Sebenarnya 4orang je, 2 yang tengah tu class petang. Tapi ajak masuk class sekali sebab duk berasak dalam playroom tu reramai padat, aircond pun dah kemana sejuknya, marilah ke masuk ke class. Sejuk bak air batu sikit :)






Phewittt anak-anak dara ai. 7orang je, selebihnya 5years class petang. Bila masuk tenghari, tudung ntah ke mana dah memasing. Disebabkan ada yang pakai baju sama kaler, marilah kita bertema-tema.




Geng merah-merah delima



Yang ni putih-putih melati.



Pepel pepel si buah manggis



Pinkmu biruku birumu


1 comment:

  1. Comel jea budak2 ni pakai baju raya. Hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...