Sunday, May 11, 2014

Bekalan hari ini


Bekalan aku untuk hari ni. Plain water ngan shaklee. 
Balik keje kompem dedua bekas ni licin.
Plain water tu tak berapa nak cukup, biasa angkut mineral yang  besar terus.
Tapi dah kehabisan stock.

Harus keluar mencari bekas air yang lebih besar.
Dahlah sekarang ni musim kemarau berpanjangan, ujan jenjarang je.
Alhamdulillah still ujan daripada langsung takde ujan kan?



Moga-moga lepas ni aku terus istiqomah untuk bangun lebih awal dengan mebawa bekal yang lebih mengenyangkan ekekeke.

Bihun goreng ke, mee goreng ke, mudah-mudahan begitulah hendaknya hihi.

Okbai

1 comment:

  1. comei bekas air tu cikji oiii...hihihih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...