Thursday, January 3, 2013

Aktiviti hujung minggu laki bini


Assalamualaikum

Ni entry pekasam namanya.

Yeayyy school dah bermula. Aku hepi sebab nanti tak perlu nak bersesak-sesak, lebih-lebih lagi kalau nak masuk mall. Huuu sabar jelah. Laki aku dah berkali ajak nak pergi Kbmall nak cari baju la, seluar lah. Aku cakapla, sabar sikit je lagiiiiii.

Tetiba haritu meroyan apa ntah ajak aku pergi Mydin, biasanya bini yang ajak tapi kali ni laki yang ajak. Macam pelik lah jugak kan. Katanya nak cari selipar.

Kasut dah bertimbun, selipar kat Mydin jugak yang dia nak cari, tak paham sungguh aku ngan si demok nih.


Keluar dah petang, maghrib baru boleh masuk, jem + parking

Bila masuk Mydin rasa bersalah la plak, orang lain sibuk duk pilih baju sekolah, beg sekolah, semua pasal sekolah lah. Aku laki bini selamba badak je wat sibuk kat dalam tu jugak -_-'

Bab nak membayar plak 1 hal, punyalah beratur kemain panjanggggg. Korang nak tahu, bila turn kita lambat sampai, secara tak langsung tangan akan gatal nak ambik tu, nak ambik nih lagi. Asal duk tepi roti, ambik roti, asal duk tepi cekelat ambik cekelat, asal duk tepi cekedis ambik cekedis.



Memula ni je barang yang beli. Dahtu lambat sangat nak sampai turn. Eh, selipar yang kaler putih tu lah yang demok aku nak sangat beli. Aku siap gaduh kejap ngan dia, selipar macam tu pun nak. Dahla jenis span lembik camtu, pakai musim ujan ujan ni kompem pasni rosak. Aku suh ambik yang jenis getah semua toksey. Huuu sabar jelah. 





Lastly bertambah sampai camni sekali. 
Total RM 230 something. Aku pun tak tahu apa yang aku laki bini beli. haha

# Aku dah publish nama pemenang 1st GA by cikji. Sesapa yang terlepas, sila rujuk ---> SINI

OKbai

9 comments:

  1. Ida kalau beli barang dapor salu RM200++ tu untuk stock dua bulan.... murah.. apesal cikji beli sampai duarat? KB patut lagi murah.. hehehhee.. Itu pun ida pk.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha cikji beli kt mydin je dear,bila pikir2 mhl sbb my huby beli stock lighters 3kotak utk letak kat kedai ni.3kotak dah seratus lbh.hihi

      Delete
  2. sakan shopping cikji. padahal berdua je tuh. kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu lah psl,hover kae?

      Delete
  3. tu dia.... asal nak beli selipar jer....tapi yg lebih...kudap2 la pulak..... tu beli magee byk2 nak buat magee ketam ler tu...nak jeleskan kiteorg lagi....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. meggi ketam? sbr2 nt cikji up entry tuh ek *saje kasi jeles haha*

      Delete
  4. Haha! Saya pun selalu macam tu. Asal nak beli sikit jer. Last2 masa time nak beratur tu, mesti ada jer yang nak di tambah. Bengang jer cik hubby. Saya pula hanya menyengih jer. Lalala~

    ReplyDelete
  5. gi shopping memey gitu la cikji..amik gotu, amik goni kaba2... time nak byr... mcm kejut jah kelih rego..haha.. loni rm200 berapa karo jah boleh belinyo, sekerat troli jah..huhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...