Wednesday, January 2, 2013

Pemenang bagi 1st GA by cikji

Assalamualaikum

Kita tengok sape yang bertuah tuah tuah!
Yang kat bawah ni akan dapat hadiah dari aku.

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html
http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html
http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html

*sila pm name,add,contact,url blog ke SOFEA house
*pengeposan akan dilakukan next week.


Yang ni sponser dari JAA kechik

Topup RM 5
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html
http://pink-simerahjambu.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html
*sila ke blog JAAkechik, add fb beliau dan pm no contact.


Sepasang contact lense
http://zhura-territory.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html

*sila ke blog JAAkechik, add fb beliau and pm name,add,contact dan url blog.



* Pada yang tak bertuah, dont worry. Insyaallah aku akan buat 2nd GA plak,amboiii suka letteww.

21 comments:

  1. thanks cikji sy menang.. mcm xcaye je... Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. Saya tidak menang. Hancusss harapan nak dapat celcom pack T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe,mybe blh try nex time :)

      Delete
  3. Ho? Ida terlepas nak join GA ni.. Sibuk sangat urus hal abah ida......

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ker dear.takpe2 nex time maybe

      Delete
  4. alhamdulillah....
    ada rezeki tapi remy pakai postpaid......hu3....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek,takpe2 ape2 hal inform je kat jaakechik ek.

      Delete
  5. Alhamdulillah.. Mekaseh cikji. Nnt bt GA lg ye.. Hihihi.
    Zhura tukang join je.. :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ! ! rezeki QF ada kat sini..thankz cikji ! ! *rasa nak keluar air mata nih* hahahahaha.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Waaaaa, enggak menang. Gi mana ni? Hehe. Takper, next GA bagi saya menang pulak yer. lalalala~~

    ReplyDelete
  8. Xda rezeki..hmmm tahniah pada yg menang

    ReplyDelete
  9. tahniah buat mereka yg menang...tapi setakat ini hnya seorang sahaja yg pm details kat jaa yg lain belum lagi... http://zhura-territory.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada yang bertuah & terpilih.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd semua pemenang..:-)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada para pemenang.

    ReplyDelete
  14. taniah pada pemengng..yg contest lens tuh x mow ke.? cer bg kt syasya..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...