Friday, November 22, 2013

dapat CPUV ke-5



Hujan hujan ni boring lah pulok. Moh ler kita berblogwalkinggg. Hari ni nak citer pasal CPUV lah sikit. Dah dapat pun sikit, cerita pun sikit lah. Kalau dapat banyak. baru kita cerita banyak ek.hihi.

Selama berblog nak masuk 3 tahun, ni baru merasa CPUV yang sebetulnya. Before ni duk baca je kat blog orang. Dah 5 CPUV yang aku dapat., tapi yang menjadik 2 ketul tu je. Yang 3 lagi  tu dapat 1sen je untuk 1 ads. kihkihkih.






 Lama gak ads INTI tu duk menebeng kat blog aku. Memula tu aku tengok dapat dalam sen sen je lepas tu jadi 2hengget lebih. Memang agak slow sikit, tapi takpe lah sebab sudi gak dia datang kat blog cincai aku nih. Hehehe

Kalau sesape yang belum register NUFFNANG, better korang register cepat cepat. Mana tahu dapat rejeki terpijak lepas ni. Tapiiiii korang jangan niat nak berblog semata-mata nak duit ek. NO NO NO!. Menulis la secara ikhlas hati. Nanti ada lah rejekinya.
Okbai


12 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...