Saturday, November 10, 2012

Bertemu rakan bloggers #2

Assalamualaikum

Kami ber4 sahaja. Janji pukul 10pagi kat food court Kbmall. Aku bersama my bff cik yla, lewat 30 minit. Cari parking sekejap. Lepas tu berdesup naik atas. 



Hye, my name is niksuzi a.k.a cikji

Aku makan nasi lemak je, nak makan prawn mee tapi makcik tu dah tak niaga gamaknya. Kempunan aku nak makan. Dari raya puasa hari tu lagi. Bernasi lemak la aku. Nak makan kuetiow goreng tapi tak bukak lagi.




Ni BFF aku sebenarnya. sek ren sekali, men sekali, U pun sekali. Aku macam segan jugak nak jumpa ngan dorang. So aku ajak la cik yla sekali.



Ni la tokey coklet tu. Aku rasa kat blog, dia tak penah tepek gambar dia. So, inilah chic na hihi. Umur dah 29 tapi mak aihhh very the awet muda. Lupa nak korek rahsia awet muda dia. 




Ini lah leader nya, jaa kechik la yang ajak kami semua bertemu mata. Sian anak teruna dia tertidur. Anak teruna dia pun macam paham-paham mak dia nak berborak, dia pun tersangatla baik hati. Tak merengek pun. Good boy.





Masa jumpa kami semua duk potpet macam dah lama kenal. Hihi. Tapi Jaa Kechik dah kenal ngan Cik Yla  sebab dorang sekolah sekali dulu. Tapi ni kali pertama la keluar bersama. Sebenarnya minggu lepas Jaa kechik dah jumpa dengan beberapa orang bloggers tapi aku tak sempat join. So, aku menjoinkan diri pada jumaat semalam.

Aku suka aktiviti macam ni *merendek memang suka* Sesapa yang nak jumpa  jumpa macam ni, ajak la aku sekali *tak malu* Tengkiu JAA KECHIK sebab sudi ajak kami semua untuk berjumpa. Dah la masa nak balik di hulurnya hadiah untuk kami *segan*. Aku dah la tak bagi apa-apa kat dia,hukhuk. Insyallah lepas ni kita bertemu lagi ye semua


okbai

17 comments:

  1. seronok bila tgk kenkawan happy bersama sahabat masing2......

    ReplyDelete
  2. Mesti banyak benda yang digosipkan kan? heheh jeles2

    ReplyDelete
    Replies
    1. bykla jugak *sila jeles* kihkih

      Delete
  3. amboihh dengki nya..cikji dah update dulu... jaa sibuk lagi ni ada majlis sikit kat umah... ntah bila dpt hadap blog balik....huwaa...bila nk benti nak start mmg payoh ler.... :(

    p/s : nanti kalo nk hang out sesama roger2 la okeii... kot nak blanja jaa maggi ketam ka...kikiki... ~gurau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdop kijo,update laluh. meggi ketam bereh. hihi

      Delete
    2. ohhh mana aci.. cikna allergic seafood. :o

      Delete
  4. awww malu i. hikhik.. saje je kan tepek gambar sebesar2 alam kat situ. huhu.. best dapat jumpa semalam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nok malu aponyo. ramai ore nk kenal chic na nih.

      Delete
  5. amboi.. siapa paling muda agaknya? semua mcm 20-25 je ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa kechik yg plg muda 24.

      Delete
  6. wahh.. bestnye jumpe rakan blogger! hiihi

    ReplyDelete
  7. best nya kak jie :)) also thanks sebab wish birthday carl ya :))

    ReplyDelete
  8. cantik-cantik semua..hehe mesti best keluar sekali :)

    ReplyDelete
  9. suka..suka..suka sgt2 hangout bersama cmni.. dah lah sumenya kurus keding..hehhehe.. thanks jaa sbb bg hadiah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...