Wednesday, November 7, 2012

Siput sedut yang amat

Assalamualaikum

Sangat menyakitkan hati, dikala keboringan tenet wat hal. Mak aihh line punya la slow. Very the siput sedut. Aku nk buka blog pun tak boleh. Yang kuar cuma header je. Yang lelain membeku je kat bawah. Nasib baik header aku tomey *verasannnn*



Aku nak membalas jejak komen korang pun tak boleh. Sori naaaa *versi Cik Ta*


Nasib baik ada lagu kat lappy. Dah berzaman aku tak dengar lagu kat sini wehhh. Tetiba feeling bujang sekejap sebab masa zaman bercinta kan suka feeling ntah apa apa tuh. Kuang kuang




Kalau tenet slow, duk guling guling boleh tertidur gamaknya.

Nasib baik boleh update guna fon tapi tak leh blogwalking jugak sebab line siput sedut kennn. Kira publish ikut sedap je. Okbaaiiii

posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. mujur gak blh pos guna fon...saya fon pn xcnggih..hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun tepon biasa2 je dear huhu

      Delete
  2. kat opis..... line clear...tapi kalau kat rumah ...mlm2 memang slow bangat...kekdang mau nak hentak jer berukband tu...... siput pun lagi laju...... jln jugak.......he3
    padahal...byr mahal.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tahu xpe. Rs nk baling ke dinding dgn harapan agar laju. Tgk2 makin teruk. Kihkih

      Delete
  3. ida tenet agal slow bila malam. siang laju jeeeeeee

    ReplyDelete
  4. agal? ape aku tulis tu.. hahahahhaa.. ida nak tulis 'agak' tau tau.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok dear. Typo tu dh jd lumrah zmn moden.heee

      Delete
  5. Kalau tenet buat perangai memang tak best kan... rasa segala koje tergendala.. tambah koje akak nih melibatkan internet.. hurmmm!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg memerlukan ksbrn sgt kan

      Delete
  6. kalau tenet macam siput sedut...bleh buat masak lomak cili api..myahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sodap jugak tuh dear. Selera mkn ns nt kehkeh

      Delete
  7. pakai berokbeng ke? hehehe... jaa yg pakai streamyx ni pon kadg2 slow mellow gak.. tenet suka benar wat hal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm pkai bodbang lah ni. Rsnyo streamyx laju skalo

      Delete
  8. Sabar je lah kan. Line dah lembab nak buat camne lagi kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...