Tuesday, November 13, 2012

Kerana ia begitu berharga

Assalamualaikum

Model tak berbayar namanya ni. Aku memang jatuh cinta habis dengan loysen ni. Dahla wangi, cepat kering dan tak melekit



Harus jadi teman setia




Semalam g lunch kat sini. Dah lama nak singgah. Orang ramai so mesti best. Memang best! Ikan keli berlado dengan sambal pauh,perghhh!

Nanti lunch aku nak ajak my demok makan sini lagi lah. Hewhewhew




Lepas makan sapu loysen lagi. Ofkos la bau segala melekat la jugak. Thats why aku letak loysen dalam kereta. Senang sikit kerja .Hewhew
posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. huh...promote jgn tak promote.......he3

    ReplyDelete
  2. cikna pon guna losyen ni. memey wangi & lembut. :)

    ReplyDelete
  3. amboi jadi model losyen lak cikji ni...heheh

    ReplyDelete
  4. mesti sedap bau dia kan, ni yg nak try jugak ni !! hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...